Friday, September 30, 2011

Fun Friday night





Täna on reede õhtu ja minu kallid korteri-
kaaslased lähevad välja PEOLE, aga mina pean koju jääma, kuna olen haigeks jäänud. Nüüd aga pildid, millised jõhkrad PÜSSID mu kallikesed välja näevad ning mina olen oma pusas ja salliga.

Tuesday, September 27, 2011

Kultuurne Krista








Täna käsin ma siis Budapesti parlamendis, kus on kõigest 16 000 kilogrammi eest kullast asju/esemaid/maale/kujukesi+ palju muud. Peale selle on selles majas ära eksimine väga lihtne, aga õnneks on seal mõõgaga valvurid, kes sulle kohe appi tulevad ja näitavad, kuhu sa minema pead. Ega ometi Krista seal ära ei eksinud....loomulikult eksisin :D

Pidulik õhtusöök :)











Kuna Louise´i(minu prantsuse korterikaaslanes) sõber Florian oli meil nädalake külas Budapestis ja täna oli tal viimane päev. Selle puhul tegime piduliku õhtusöögi. Eelroaks oli leib hanemaksapasteediga, mis on Prantsusmaal delikatess ja see väike karbike seda pasteeti maksis 15 €. Tegelikult maitses see täpselt nagu kõige tavalisem poest ostetud lihapasteet.
Siis järgmiseks roaks oli meil pasta(muna ja parmesani juustuga) ja peale seda magustoiduks küpsisetort :)
Kell on 12.00 ja siiamaani tunnen, kuidas mu kõht on nii täis, sest prantsalsed söövad õhtust ju kella 9 ja 10 vahel õhtul.

Monday, September 26, 2011

Pühendusega oma emale :)



Kuna minu kallis emmeke ei usu, et ma õpin ,siis pidin tegema tõestuseks pilti :)
Esiteks pühapäeval ärkas Krista kell 10.30 ja hakkas siis õppima....jeeei(NOOT)
Teiseks ungarikeel on vääga raske, aga sotsioloogia on õnneks/kahjuks veelgi raskem.
Õppimise juurde käib alati tee minu suure tassiga;)

Piim!!!






Öeldaks, et inimene harjub kõigega
...nii on juhtunud ka minuga. Kui terve suvi Prantsusmaal kirusin, kui jubedat piima nad seal joovad. See piim ei pidanud külmas olema ja säilis aasta aega kinnisena. Nüüd ka Ungaris on see sama piima ja arvake ära, kes eile avastas, et selle maitsel polegi väga vigagi.

Friday, September 23, 2011

Göksu sünnipäev






Göksu sai lõpuks 21-ks. Selleks korraldasime suure peo oma korteris. Pidu algas kell 9.30, aga kella 10-ks oli kohal 2 inimest. Ungaris on alati nii, et kõik tulevad umbes 2 tundi hiljem peole, kui see algasb. Aga meil see sobis, sest kell 9 hakkasime alles ennast sättima peoks nii, et kella 10-ks jõudsime valmis. Göksu sünnipäevaks tegin ma talle shokolaadikoogi, mida pärast kõik hullult kiitsid ja järgmine päev FB-st retsepti küsisid :D

Jooks-jooks-jooks




Kuna Budapestis Combatit teha ei saa, siis tuleb leppida jooksmisega pargis. Tavaliselt käin jooksmas Florianiga Prantsusmaalt. Paar pilti rajast +teekond sinna läbi linna :)

Minu armas toakene




Olen väga uhke oma toa üle, kuna kui ma selle sain oli see umbes sada aastat koristamata ja nägi pääris jube välja. Õnneks peale 4 tundi koristamist ja dekoratsioonide lisamist näeb see pääris hea välja:)
Toa seinad olid mul valged ja kuna raha tudengil ei ole ju, et osta maal, siis ostsin IKEA-st endale riide jupi, mille panin endale seina pildiks + sain seal endale mega ägedad kardinad ja kardinapuuks on knopkad :D Voodi kõrval on mul kaks hästi tähtsat pilti. Hipu joonistatud pilt, kus on Jürks, Hip ja Sanne+ Sandri kingitud pilt meist :)

Kool



Minu kool, mis asub Doonau ääres ja on väga ilus

Wednesday, September 14, 2011

Algus




Esimesed päevad Ungaris möödusid mul Casta de la Musica Hostelis ja siin tulevad paar pilti sellest :)